11/12/08

ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ....



Ειχα πει να μην ξαναγραψω κατι για το θανατο του Αλεξη...
Ειχα πει να αφησουμε ολοι την ψυχουλα του να φυγει ησυχα πια ...
Αλλα δεν μπορω να σωπασω ...
Γιατι διαβασα αυτο το αισχρο υπομνημα που συνεταξε ο πιστολερο με τον μεγαλοδικηγορο του...
Περιμενα οτι οπως ολοι οι κατηγορουμενοι θα προσπαθουσε να ελαφρυνει την θεση του με καποιες αναληθειες
αλλα αυτο που διαβασα ξεπερασε την φαντασια μου.
Προκλητικος ,αμετανοητος,ασεβης,ξεδιαντροπος....
Διαλεξε για υπερασπιστικη γραμμη την σπιλωση και την κατασυκοφαντηση ενος παιδιου που πριν λιγες μερες
του αφαιρεσε την ζωη.
Δεν του εφτασε που ειναι υπαιτιος του φυσικου του θανατου συνεχιζει να τον πυροβολει και μετα θανατον...
Ντροπη ρε... Εισαι δυο φορες φονιας πια...
Ακουσα και διαβασα πολλα αυτες τις μερες, εκανα επιλεκτικα σχολια, και δεν μπηκα στην διαδικασια να λογομαχησω με κανενα απο αυτους που βλεπουν το δεντρο και χανουν το δασος!
Ανθρωπους που με περισπουδαστο υφος καταγγελουν τους αλητες των εξαρχειων χωρις οι ιδιοι να εχουν πατησει ποτε στα εξαρχεια και στις γυρω περιοχες.
Κριτικη του καναπε και της ασφαλειας.Ο πονος του αλλου μας ειναι αδιαφορος αν δεν ειναι δικος μας. Δεν με ενδιαφερει ομως το να αντιπαρατεθω με αυτους .
Ολοι ξερουμε ποιοι ειναι οι κουκουλοφοροι και οι πλιατσικολογοι και ποιος ο ρολος της ασφαλειας και της αστυνομιας στα επεισοδια ,εχει γεμισει το διαδικτυο με foto kai video που το αποδεικνυουν, ας εθελοτυφλουν οι λιγοι γιατι ειτε τους αρεσει ειτε οχι ειναι μειοψηφια.
Εχει γραψει ο φιλος ο vlaxos στις ιχνηλασιες ενα πολυ ωραιο κειμενο σας συνιστω να το διαβασετε.
Και μετα απο αυτη την μικρη παρενθεση επιστρεφω στα του υπομνηματος..
Πουθενα μια συγνωμη στην οικογενεια ,αναφερετε στον Αλεξη ως ο θανων και κανει αισχρη επιθεση στην τιμη του δολοφονημενου.
Λεει οτι δεχτηκε επιθεση απο 30 ατομα απο πετρες ξυλα μπουκαλια και σιδερα η αληθεια ειναι οτι στην αυτοψια που εγινε στο περιπολικο του
δεν υπαρχουν ιχνη απο επιθεση με τετοια αντικειμενα, ΨΕΥΤΗΣ!!!
Λεει οτι τρομοκρατηθηκε και αυτος και ο συναδελφος του παρκαραν στην Χαριλαου τρικουπη απο φοβο μην εγκλωβιστουν!
Η αληθεια ειναι οτι αυτος ο ταραγμενος και φοβισμενος που μολις του ειχαν επιτεθει 30 ατομα ξεκινησε πεζος και περπατησε για να παει να εμπλακει με αυτους που του επιτεθηκαν ,ΨΕΥΤΗΣ!!!
Λεει οτι δεχτηκε επιθεση και πεζος με τασακια μολοτωφ μαρμαρα η αληθεια που την βεβαιωνουν αρκετοι ΑΥΤΟΠΤΕΣ μαρτυρες ειναι οτι εγινε ενα φραστικο επεισοδιο
μεταξυ του του φρουρου και των νεαρων και πεταχθηκε ενα μπουκαλι νερο ,ΨΕΥΤΗΣ!!!
Λεει οτι ο συναδελφος του εκανε χρηση χειρομβοβιδας κροτου -λαμψης η αληθεια ειναι οτι κανεις ΑΥΤΟΠΤΗΣ μαρτυρας δεν την ειδε,ΨΕΥΤΗΣ!!!
Λεει οτι ενημερωσε το κεντρο αμεσου δρασης για την επιθεση και ελαβε εντολη για απεγκλωβισμο χωρις περαιτερω οδηγιες ,η αληθεια που δεν λεει οτι παρεβησε εντολες ανωτερων γιατι συμφωνα με καταθεση συναδελφου του που ονομαζεται Ραδης Αθανασιος λεει "μας ειπαν να περιμενουμε να ερθει η υπολοιπη ομαδα"και "ο αρχιφυλακας με διεταξε να παραμεινουμε στο σημειο μεχρι να συγκροτηθει η ομαδα",ΨΕΥΤΗΣ!!!
Και συν ολα αυτα λεει οτι ο μικρος ειχε αποβληθει απο την σχολη μωραιτη που φοιτουσε και ειχε αποκλινουσα συμπεριφοραΗ αληθεια ειναι οτι με ανακοινωση της η σχολη Μωραιτη λεει:
"Καλώς ήλθατε στη ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ (10/12/2008)
Η Σχολή Μωραΐτη έχει πάγια αρχή της να μη κοινολογεί σε κανέναν οποιασδήποτε φύσης πληροφορία σχετική με τους μαθητές και τις μαθήτριές της είτε κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους είτε ύστερα από αυτήν. Στην τραγική, όμως, περίπτωση του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θεωρεί υποχρέωσή της να κάνει δημόσια μια σχετική δήλωση γιατί κυκλοφόρησαν και δημοσιοποιήθηκαν πολλά που απέχουν από την αλήθεια και προσβάλλουν τη μνήμη του.

Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος φοίτησε στη Σχολή Μωραΐτη από την Α΄ τάξη του Δημοτικού ως τη Γ’ Γυμνασίου. Μετά την κανονική αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο, η μητέρα του, με την οποία το Σχολείο είχε πάντα άριστη συνεργασία, αποφάσισε, όπως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, να τον εγγράψει σε άλλο Λύκειο χωρίς καμία επέμβαση της Σχολής. Σε όλο το διάστημα της φοίτησής του ο Αλέξανδρος είχε λαμπρές σχέσεις με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές του, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο διδακτικό προσωπικό, είχε πολύ καλή συμπεριφορά και η διαγωγή χαρακτηριζόταν (και ήταν) πάντα κοσμιότατη "
ΨΕΥΤΗΣ!!!.
Και μετα ολα αυτα τα ψεμματα γινεται μεντιουμ και ψυχολογος καθως ξερει που ηταν ο μικρος πριν παει στα εξαρχεια εκεινο το βραδυ και το τι θα εκανε στο αμεσο μελλον του με την αποκλινουσα συμπεριφορα του.Ψευτης δειλος και ξεδιαντροπος .
Μου ειπε η φιλη μου η Daria οτι ανελαβε ο Κουγιας και οι ποινες θα ειναι γελοιες να σας πω την αληθεια καπου μετα απο αυτα πηγα να το πιστεψω οτι μεσα με αιθουσες
δικαστηριων εφετειων και στην ληθη της μνημης μας θα πεσει στα μαλακα ...
Αυτο που μου εδωσε ελπιδα ειναι οτι πληροφορηθηκα οτι δικηγορος της οικογενειας ανελαβε ο Δημητρης Τσοβολας.Ενας απολυτα ακεραιος ανθρωπος και μαχητης που ξερει τα κολπα του συστηματος απο μεσα!Αυτο μου εδωσε ελπιδα!
Τελειωνοντας θελω να ρωτησω αυτο που εκανε χθες ο Κουγιας δεν ειναι προσβολη στην μνημη του θανοντος και ειναι ποινικο αδικημα?
Τι να πεις... υπονομος πανω απο ενα μνημα...
Και για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους κανενας δεν θελει καταργηση των θεσμων καταργηση των θεσμοθετημενων δολοφονων θελουμε.
Μια συγνωμη κοστιζει λιγοτερο απο μια σφαιρα αμετανοητοι...

2 σχόλια:

κόκκινο μπαλόνι είπε...

Λες : "Και για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους κανενας δεν θελει καταργηση των θεσμων καταργηση των θεσμοθετημενων δολοφονων θελουμε."
Θα είμαι προβοκατόρισσα και θα πω ότι αν κάποιοι θεσμοί δεν λειτουργούν, προφανώς από φύση τους, ε ας τους καταργήσουμε. Ή έστω ας τους επανορίσουμε γιατί μας τα έχουν κάνει τούμπανο με τους θεσμούς τους. Α στο διάολο πια!
Πικραμένα φιλιά

κόκκινο μπαλόνι είπε...

Α, και για τη μουσική υπόκρουση...πολύ χαίρομαι που το θυμήθηκες και το έβαλες! Μα τόσο πια να προδίδουμε την ηλικία μας πια; Να'σαι καλά!